Få fat i den bedste ce5 clearomizer til din e-cigaret

Hvis du netop er begyndt på at benytte ecigaretter, bør det være vanskeligt at finde ud af, hvilket teknologi du bør købe, fordi markedet er blevet temmelig stort. Oveni at du har chancen for at anvende varierende mærker af e-cigs & flere 100 aromaer til din evæske: her eksisterer oven i købet mange batteristørrelser, clearomizere plus MODs! Det vil være denne, som laver el-juicen om til vanddamp, idet du bruger din el-cig: clearomizere er et mundstykke & en atomizer samlet. Blandt de mest solgte forbliver en ce4 samt en ce5 clearomizer [http://www.esug.dk/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/], men her findes mange forskellige clearomizere.

En ce4 clearomizer [http://www.e-bloss.se/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/] er en perfekt clearomizer til dig, som stadig kan betegnes som ny damper. Det udstyr, som du vil finde i en startpakke, er en ce4 clearomizer af den grund tit også. Den vil ikke være så stor, for en ce4 clearomizer kan have 1,6mL ejuice. Den bør faktisk udskiftes ret tit, for ce4 clearomizeren kan holde én til 2 uger ved normal slitage. Man bliver på grund af dette tvunget til at købe en helt ny, idet den slides op, for i kontrast til en ce5 clearomizer, er man ej i stand til at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. i dette tilfælde kan man let ændre brænderen efter syv til 14 dages benyttelse, plus en ce5 clearomizer kan få plads til 2mL e-juice. Da brænderen monteres i bunden samt derfor konstant bliver tilført e-væske, giver en ce5 clearomizer hyppigt en klarere smagsaroma i forhold til en ce4’er.

I det tilfælde at du netop er begyndt med el-cigaretter, bør du med fordel købe en ce4 clearomizer, til den dag du bliver klar til at opgradere, for det er selvfølgelig noget mere dyrt med en ce5 clearomizer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.