Et redskabsskur træ eller pavilloner? Hvad er bedst til haven?

Græshaven virker fantastisk, og konen og jeg vil købe diverse forskellige redskaber, så jeg og konen hurtigt springer ud som uprøvede amatørgartnere. Her i august rykkede vi i nyt hus.

For tiden er størstedelen kommet på plads indenfor og derfor rykker næste projekt automatisk udendørs til blomsterhaven. Men skal de ekstra krukker, riven og plæneklipperen være i redsskabsskur træ?? Eller skulle fruen og jeg på anden side se på trædrivhuse - shpavilloner.dk/traedrivhus – eller havepavilloner - shpavilloner.dk/havepavillon – , og knytte vores behov for plads med potentialet i at sidde ude i haven og evt. dyrke egne agurker på en lun beliggenhed?

At pavilloner eller trædrivhuse er mere åbne, charmerende og fleksible end valget af et skur, som alene er til opmagasinering, kan undertegnede godt forstå.

At vi bør afgive plads på både at overveje redskabsskur træ - shpavilloner.dk/redskabsskur – og havepavilloner/pavilloner, mener jeg ej. Jeg googlede ”redskabsskur træ”, da det i første omgang var det, vi begyndte med at overveje. Hørt os for hos venner og familie og samtidig læst en smule på nettet, har konen og undertegnede. Det tendenserer, at vennerne som har anskaffet havepavilloner anbefaler deres pavilloner, dem vi kender der har købt trædrivhuse kun anbefaler trædrivhuse osv..

Men Caroline brænder for en afart af pavilloner eller lign., som hun kan benytte trods vind og regn og nyde den gamle have. Så det bliver jo nok sådan, at konen ender med at bestemme. Og dermed vil vores plæneklipper kunne stå i vores carport.

Såfremt vi vælger et blandt de havepavilloner, hustruen er blevet glad for, argumenterer fruen samtidig for, at hun nok skal få opbevaring af mindste redskaber til haven. Ganske vist plejer haven at være mandens territorium, men sandelig ikke når vedtagelsen indbefatter indretning, det har jeg nu forstået.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.