Er udklædning lavet af Milibe designet til at hoppe i vandpytter i?

Det progressive menneske ser børn som en part af deres selviscenesættelsesprojekt. Det altoverskyggende livsprojekt i dag er at fremstå perfekt i andres optik. Det forventes, at os alle skal iklæde os det perfekte tøj, og det samme er tilfældet for vores børn. Resultatet af det beskrevne er den, at befolkningen de forgangne år har oplevet en lind strøm af fashionable brands, som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun » www.smaahjerter.dk/boernetoej/ovitar_1970.html,, Milibe » www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html,, Mini Rodini, Bobo Choses » www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html,, Noa Noa Miniature.

Børnene pakkes ind i sådan noget tøj, og kommer jævnligt til at se ud som små voksne. Ikke nogen funderer over i den forbindelse, at dét tøj, hyppigt ik er kreeret til at hoppe i vandpyter i.

Følgelig er resultatet det, at rollingerne sanser, at de beklædningsstykker ej er synderligt komfortabelt at gynge i. Ovenikøbet hører mange hyppigt forældre proklamere: Gud nej, rolling du du kan da ikke gynge, du er iført som bekendt klædningsstykker på fra: Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature.

Effekten af disse tilstande bliver, at utallige stiller problemstillingen om, hvorvidt mor og far har deres afkoms ve og vel i sinde, når de vælger børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature. For kanske er børnene reelt uinteresseret i brands, ind til de når en bestemt udviklingsfase, naturligvis. & det er derfor man kan få den tanke, at de små pus i omsiggribende styrke er blevet et symbol, hvormed far og mor prøver at beholde et ry overfor verden, hvori afkom spiller en aktiv hovedrolle.

De fleste begærer at fastholde en stærk skal i konfrontationen med bekendtskabskredsen.. Og det er af den grund ikke til hvem som helst, vi åbner op for godteposen om private tematikker. Ikke desto mindre kan det ende med at være sammensat, så snart de små pus energisk inddrages i indeværende sociale spil. & det gør de, når de i føres moderigtigt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature, udelukkende for at bidrage til fars og mors livsprojekt. Alle børn må foræres lov til at eksistere som rollinger. Og det skal børnene i al den tid, at det er en mulighed. Derfor kan man sige, at det er godt at omgå, i så lang tid, som det er en mulighed, at iføre børn dyre børnetøjsbrands som eksempelvis Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, der får rollingerne til at ligne små voksne. Barndomsårene er en ubekymret tid, og det skal børnene få lov til at kunne lide, inden voksenlivets virkeligheder banker på…