Er det smartest at lede efter et huntonit eller et pergo gulv til min store families kælderrum…

Jeg mindes hyppigt de utallige gange jeg gik med min bedstefar i de steder, hvor de offerede eksempelvis et herligt pergo gulv og et termotag, eller de slidstærke plushegn, som adskillige finder en kløgtig investering, eller et særligt slags huntonit - traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php, gulv, eller trapezplader - traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han holdte af at bruge usandsynligt mange formiddage i disse byggemarkeder. Jeg til gengæld, kunne tænke mig utallige andre ture, jeg absolut hellere ville bruge min tid på. Men samtidig havde jeg behov for at befinde mig i hans nærhed. Vi holdte af at diskutere de mest forskellige problemstillinger, & dét nød jeg fantastisk meget. Den herre jeg kendte var en entutiastisk handymand, & han kunne lide at udvide sin horisont, og være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens badeværelse, eller også var han på udkig efter et plus hegn - traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php, til gårhaven, eller udforskede markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige afprøvede kvaliteten på røde huntonit planker!

Jeg brugte en usandsynligt stor del af mine tidligste år sammen med ham i de føromtalte centre. & således er det det, jeg husker klarest fra min barndom. Jeg har evig og altid tænkt på, hvorfor han ej tjente til dagen og vejen igennem sin passion. Han kunne f.eks. have åbnet sin egen forretning med videresalg af eksempelvis et nyt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit træ gulve, og trapezplader. Men når alt kommer til alt, skal det klarlægges, at han var tilfreds med sit arbejde i B&W, på en og samme tid med at han elskede alle sine huslige projekter. Jeg er fuldt bevidst om, at han oplevede en fantastisk lethed, så snart han brugte tid på disse gør det selv projekter. Han var en klog fyr, & derfor havde vi også så mange lykkelige stunder. Det til trods for, at jeg ik fascineredes det mindste for eksempelvis en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit plader eller trapezplader. ik ville være det foruden!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.