Endelig barn i maven – Jeg spekulerer over at bestille tillægs scanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – måske gynækolog Niels Lund - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Undertegnede er svanger men det var et turbulent forløb, så planlægger jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Siden vi smed p-pillerne tog det langt over halvandet år uden graviditet, og lægen var derfor lige begyndt at foreslå at henvise os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På daværende tidspunkt googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund som har praxis i nabolaget, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev med bebs og alle uroen om ægløsning og sædkvalitet forsvandt en spontan abort. Min mand og jeg prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en tidsperiode, præget af bedrøvelse og smerte som følge af vores baby, som vi havde drømt om så længe.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her 4 måneder senere er jeg så med bebs igen. Vores praktiserende læge synes, at der skal holdes særligt tjek på mig, så min læge vil visitere undertegnede direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv ledt i Krak og har igen faldet over blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at gå hos en speciallægeklinik som fx speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få foretaget ekstra scanninger, så jeg kan blive tryg under svangerskabet, og speciallægerne gør noget, skulle der kommer komplikationer også denne gang. vi tror at sådan en ekstra tryghed af sig selv er godt for barnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.