End med den bedste smag samt intensitet ud af din e-cig vha. batterier til mods

Jeg er simpelthen mega lykkelig over, at jeg begyndte at benytte el-ciggerne, for jeg har egentlig anvendt e-cigarett i et stykke tid nu. Altid mere end tredive hver dag, samt i det tilfælde at jeg ej tog min regelmæssige pause, følte jeg mig faktisk vred og udkørt – for flere år siden røg jeg ret meget. Mine bekendte sagde regelmæssigt til mig, at jeg stank af cigaretrøg, samt jeg kunne jo godt se, at mine negle virkede misfarvede plus grimme. At bestille e-cigaretter valgte jeg af den årsag, samt jeg vil kun fortælle, at det viste sig at være en herlig investering.

Efterfølgende nogle måneder brugende et startsæt, besluttede jeg mig for at prøve med et par nye batterier til mods - http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/batterier-til-mods/, , hvor man faktisk får mulighed for at indstille spændingen. Jeg kan nu indstille styrken helt, som jeg foretrækker det, samt ende med fuldstændig den smag plus kraft fra min el-cig, som jeg vil have – det viste sig at være et hit. Min yndlings smag må være mynte – den giver både dejlig lugt fra munden plus en renlighed, der gør, at jeg ikke længere virker ildelugtende, mens jeg benytter min e-cigaret. Variable e-sigarett batterier - http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/, er mere holdbare i forhold til normale batterier til mods, & Variabel Volt batterier - http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/variabel-volt-batterier–vv-vw/, føles dertil sikrere. Det er rent ud sagt en dejlig beslutning, på trods af, at Variabel Volt batterier ganske rigtigt dertil bliver mere kostelige af den grund. Til alle, der ønsker en unik damp-følelse såvel som en unik smag, vil jeg anbefale disse batterier til mods!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.