En stor part af undertegnedes hverdags påklædning er 80’er kostumer plus 80’er tøj

Jeg knuselsker mit 80’er tøj & 80’er udklædning/80’er kostumer. Fashionbegejstrede moi elsker det så meget, at moi virkelig køber størstedelen af garderobens 80’er tøj i online kostumeforretninger i blandt butikkens 80’er kostumer plus 80’er udklædning. De tilbyder for størstedelens vedkommende tjekkede accessories i neon som eksempelvis strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis tit tilskyndet til højtidelighed der har 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning som tema. Min passion er jeg ikk’ alene om. Min 19 måneder ældre storesøs er præcis lige på samme måde – jeg tror egentligt at det er fra Helle, at jeg er vild med 80’er tøj, fordi damen i gennem store dele af hendes teenageår gik iklædt 80’er udklædning plus 80’er kostumer såvel til fester som til hverdag. Ind imellem i 100 procent 80’er udklædning dog til tider bare med anvendelse af nøje valgt tilbehør.

80’er stilen med piger på rulleskøfter og et væld af colours knuselsker jeg. Jeg vurderer det er skønt, når alle går omkring 100 % iført tøj i monokrom, at undertegnede så hopper i 80’er tøj med godt med farver. Mange af de andre har sagt at mit outfit giver referencer til 80’er udklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, jeg selv benytter, som følge af at kostumebutikker har skarpe priser og er en god anden valgmulighed end at gøre brug af genbrugs-butikker, som ikke så ofte sælger rigtigt 80’er tøj. Det er nemt at bestille mine 80’er kostumer på internettet og de levere tilbehør og tøj et par dage senere. Og hvis trangen til at udfordre min glæde for 80’er tøj skulle komme så har kostumeforretningerne jo en stor mængde af andet accesories og tøj fra andre tidsperioder. Og desuden utallige elegante festkjoler, som bedsteveninderne roser. Flere af tøserne har skal det lige siges også for dem selv lidt 80’er udklædning som f.eks knækarmbånd & plastik uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.