En speciel penisring er næsten ik til at finde i en fysisk butik!

Min historie er en introduktion til min altoverskyggende barnedrøm! Jeg synes ik selv, at det følgende centreres omkring noget farligt, men mange vil måske føle anderledes. Sagen er den, at jeg har i sinde at afprøve livet som selvstændig med en butik med legetøj til sexlivet. Min forretning skal tilbyde kunder dildoer, glidecreme & en helt bestemt slags penisring. Jeg har i al min frie tid udforsket markedet, og det ligner meget, at der er en åbning, som jeg kan udnytte. Der er virkelig ik tvivl om, at der eksisterer talrige små og store butikker, som forhandler dildoer, glidecreme og en særlig type penisring. Men sagen er den, at de fleste af disse gesjæfter lægger i de større byer. Bor man udenfor de største landsbyer er der dermed kun den mulighed tilbage at bruge penge hos en af de dyre net-shops, der sælger sexlegetøj såsom dildoer og glidecreme. Bevæger man sig væk fra de større byer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ikke helt umuligt at trænge ind på. & det er dén niche, jeg tror, jeg kan udnytte til min fordel. Så beder til Gud om, at kunderne følger efter…

Jeg håber på, at der stadig findes personer, som vil have en fysisk butik frem for en online-butik… For der er så absolut skrevet ovenud meget om, at nethandlen blomstrer lige for øjeblikket, samt at kurven udelukkende er på vej op. Men jeg er fuldkommen overbevist om, at såfremt jeg er i stand til at indrette nogle dejlige butikker, hvor der er dejligt at være, kan jeg tiltrække og fastholde mine kommende kunder. Jeg forstiller mig, at eks. kærestepar vil komme på visit i min lille butik, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Besøget skal på den måde være en oplevelse. En oplevelse man får sammen som par. Besøget skal på den måde bidrage til at ”spice” tilværelsen op… Og på den måde krydser fingre for, at jeg kan ”stjæle” nogen mennesker, der ellers ville ty til internethandel…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.