En professionel facaderens forøger enhver facades levealder

For et hvilket som helst firma er facaderens en smart investering i at opnå samt bibeholde et lukrativt omdømme blandt interne og eksterne interessenter. En velholdt og indbydende bygning indikerer nemlig en professionel og indbydende virksomhed. Derudover er en facaderens såvel som en efterfølgende facadeimprægnering en investering i at bevare en sund facade og bagvedliggende konstruktion. Hvis firmaets bygningsfacade fremstår beskidt og nedslidt, er det således fordelagtigt at hyre et habilt servicefirma til at sikre virksomhedens facade nyt liv ved at gennemføre en facaderens og facadeimprægnering.

I Danmark er der lunefulde klimaforhold med store temperaturmæssige forskelle. Endvidere sætter trafikos samt mos, svampe eller alger betragtelige spor på facader over tid. Faren ved disse er, at de kan blive årsag til skader i murværket såvel som konstruktionerne bagved. Derfor er en grundig facadeafrensning, som effektivt fjerner al overflødig forurening fra trafikken og svampe- eller algegevækster på virksomhedens facade, altid en smart investering i fremtiden.

En professionel facaderensning kan stå for sig selv eller være en del af en omfattende facaderenovering. Dertil findes der forskellige slags facadeafrensning, og det konkrete valg af fremgangsmåde kan foretages ved at se på, hvilket materiale jeres domicil er blevet bygget af. Dertil tages der stilling til, om det kun er snavs og bilos samt svampe, mos og algevækst, der skal renses af eller, om der er en tidligere overfladebehandling som f.eks. en facadeimprægnering, som også må renses bort.

Efter den endelige beslutning om, at jeres virksomhed skal have en facaderens, er en realitet, vil det i grunden være bedst først at skaffe tilbud med prisoverslag fra mindst tre servicefirmaer med speciale i facaderensning. Det firma, som jeres virksomhed ender med at vælge, vil derefter sammen med en eller flere af jeres repræsentanter tage en beslutning om, hvad for en form for facaderensning, der på optimal vis honorerer jeres firmas ønsker og behov. I den forbindelse tager firmaets specialister bl.a. højde for, hvor højt jeres firmas reelle budget for den samlede facaderensning er og hvor nænsom en metode, som er nødvendig som en følge af bygningsfacadens stand og byggematerialer.

Størstedelen af servicefirmaer vil afrense eksisterende svampe, alger og lignende i bygningskonstruktionen, før eksperterne sætter gang i den mere omfattende facaderensning. Bagefter er spuling af hele facaden med varmt og iskoldt vand, der foranlediget af bygningens materiale og aktuelle stand måske er tilsat op til flere forskellige kemiske stoffer, den mest udbredte metode i forbindelse med en ordentlig facaderensning. Til allersidst vil servicefirmaets teknikere som udgangspunkt give hele bygningsfacaden en facadeimprægnering, der holder hele facaden flot og stærk i op til 20 år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.