En personlig udvikling efterskole er det mest fantastiske, her skete da jeg var ung

Fra den personlig udvikling efterskole {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag}, hvori jeg gik i en sæson efter niende klasse, blev jeg for en måned siden inviteret til en gensynsfest med min gamle klasse. Det bliver egentlig mere end en del år siden, jeg var der, så jeg er temmelig spændt på at se, hvordan alle mine kammerater har levet sit liv, samt hvorledes deres karriere er. Jeg ved, at det kommer til at være en temmelig hyggelig klassefest, hvori vi får lejlighed til at snakke om enhver af de unikke oplevelser, vi husker fra opholdet på efterskole outdoor {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor}.

Jeg hørte en masse historier om, hvor godt det ville blive, så året på efterskole boksning blev det, som jeg så frem imod hele højstadiet. Jeg havde fundet ud af, at jeg ikke var parat til videregående uddannelse, for jeg havde ingen forestilling om, hvilken slags fag, jeg havde lyst til at vælge. At have nogle en smule anderledes skolefag, der ej kan fås på gymnasiet, eksempelvis outdoor, ønskede jeg desforuden. En del anderledes emner, som jeg glædede mig temmelig meget til at prøve, havde den rejsearrangør efterskole {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen} jeg valgte.

Pga. at jeg syntes boksning var temmelig nice, & fordi jeg tilmed havde lyst til blive lidt mindre tyk såvel som være noget stærkere, ville jeg først forsøge med efterskole boksning. Samtidig ville jeg have efterskole outdoor, i hvilket man lærer at klare sig udenfor benyttende moder Jords egne midler. Mine døtre & mig selv nyder at campe i store skove borte fra beboelse, så jeg har simpelthen anvendt disse egenskaber hyppigt i dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.