En KMO godkendelse kan hjælpe, i det tilfælde at du ikke aner, hvad du har med at gøre

Nødvendigt bliver det når man er forhandler eller håndværker, at du kan udstråle tillid og kvalitet overfor kunderne. Kunderne vil gerne være sikre på, at du ved med garanti det du arbejder med, samt at kunderne køber et anlæg, som bliver 100 procent perfekt. At fagligheden er høj samt at reparationen af produkterne er korrekt, besidder du et sikkert bevis på, idet du har en KMO godkendelse i varmeanlæg. At du er up-to-date med gældende regler, kan de dertil se.

Der gives to former for KMO godkendelser. Hvilket fag, du arbejder indenfor er bestemmende for, hvilken KMO godkendelse du behøver. Et to-dages kursus kan du tilmelde dig, hvis du arbejder med de mindre køleanlæg, som findes i transportmidler. Hermed vil du opnå indgående kendskab til maskinens opbygning plus placering, oveni vejledning til korrekt & langvarende drift. Arbejder du derimod med større umobile køleanlæg, har du brug for en længere KMO godkendelse, nemlig ni døgn. Til sidst bør du være ekspert på faget.

Alle kategorier af KMO godkendelse sluttes af med tests og et eksamensbevis på uddannelsen vil blive uddelt. Dette bevis er krav for lov til at installere varmepumper plus kan på samme tid hæve din kunne overfor kunder. Ved brug af en KMO godkendelse vil du således få stor kendskab til maskinerne, god forståelse for branchen og velbetjente plus lykkelige kunder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.