En frankeringsmaskine pris vil med sikkerhed være det, som forandrer mit selskab

Hver eneste dag er jeg på kontoret samt sammenfolder papirer, lægger papirerne i kuverter og kalkulerer porto i utallige timer, plus det er jeg faktisk meget færdig med. Jeg blev nemlig ansat som receptionist, plus dette har nu været et interessant arbejde indtil firmaet begyndte at firdoble vores breve. At virksomheden anskaffer nogle apparater, der er i stand til at ordne alting hurtigere, vil jeg kræve, fordi jeg egentlig ikke har overskud til andet end at ordne post. Fordi de færdiggør papirfoldningen professionelt såvel som på ingen tid, er jeg godt klar over, at falsemaskiner [http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner] er en praktisk investering. Vha. falsemaskiner slipper man på samme tid for skæve foldninger og fedtfingre på papirerne, hvilket altså ser rigtig forfærdeligt ud.

Så jeg næppe skal være bange for, hvorvidt vores pakker egentlig har korrekt frankering hele tiden, eksisterer der en frankeringsservice [http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice], som kan frankere forsendelser med live priser, har jeg derudover hørt. En frankeringsservice bliver på samme tid meget nemmere i forhold til at købe frimærker, så der er utrolig mange udgifter at undgå for selskabet. Desuden opsparer firmaet naturligvis meget tid, fordi jeg ej behøver tage af sted for at skaffe frimærker flere gange om ugen. Af den årsag at det hele bliver udregnet i min frankeringsservice, slipper jeg dertil for at holde styr på alle omkostningerne med hjælp fra frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.