Efterskole håndbold, de skøreste familie/venner

For én måned siden rykkede lille mig på håndbold efterskole der ligger i Midtjylland. Og opholdet virkelig er bedre end hver eneste af mine håb. Jeg var en smule spændt over, om jeg ville kunne hygge mig med flytte på håndboldefterskole. På det tidspunkt hvor eleverne først skulle starte var jeg lidt beklemt. Men vi alle havde det absolut lige sådan. Min gang-veninde Vera går ligesom mig til efterskole håndbold - www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, , og der kan hende og jeg træne sammen. Dette gjorde det nemmere i starten. I dag kender jeg især dem, der ligesom jeg selv har valgt håndbold efterskole . vi går mere end 84 elever i alt, så jeg kan sandelig ik’ finde rundt i navne på samtlige .

Min hverdag på håndbold efterskolen

På min håndbold efterskole skal enhver op før syv .. fordi vi skal gå/løbe ! Hyggejeg foretrækker at indtage yoghurt med mysli med min dyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude får vi øko morgen mad. Efter morgenmaden går vi til normal dansk- og matematikundervisning. Henaf eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole og de andre vinkler skal til middag kl seks. Bagefter SKAL vi alle hænge ud på værelserne i en lektietime. Stilletimen er i grunden meget bekvemt at have en time, hvor samtlige elever laver lektier. Tina ijeg ved ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive lavet. En stor del af dagen har vi fag eller efterskole håndbold og efter alt det starter der altid underholdning. Folk på gangen viser fotos, mine venner og jeg fejrer føds’dage for vennerne fra samme gang, vi konkurrerer i Settlers, afholder gyseraften, øver lancier og pludselig har nogle frembragt en quiz. Nu hvor at jeg begyndte her på håndbold efterskole befinder jeg mig kun på vores værelse under stilletime eller der kører Det elektriske Barometer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.