Efterskole håndbold, de mest cool og sjove venner

Jeg har læst på håndbold efterskole ved Midtjylland i circa 5 uger. Og opholdet slår hver eneste af mine håb. Jeg var temmelig forvirret over, hvordan det kunne være at bo på håndboldefterskole , www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, . Da vi fra start skulle starte følte jeg mig lidt tøvende. Men vi alle har det jo præcis ens. Min roommate Agnes går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hun og jeg følges af sted. Dette var fedt i starten. I dag kender jeg især dem, som også har valgt håndboldefterskole linien. Vi er flere end 84 fyre og piger i alt, jah tro ikke at du pærelet kan huske alle navne på de unge, som du ikke lige har fag eller idræt med.

Lidt om håndboldefterskolen

På håndbold efterskole må enhver tiiidligt op for at ud at løbe Surt! Jeg er vant til at spise havregryn med dynen i langsom stil. Derefter får vi hjemmelavet morgenmad. Efter det har vi almindelig undervisning. Henad timerne fra 14-16 er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole & de øvrige vinkler indtager middag kl seks. Derefter skal alle befinde os i værelserne en lektietime. Det er egentligt ret bekvemt at være tvunget til lidt tid, hvor samtlige elever laver lektier. Tina ijeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem klaret. Hele hverdagen er vi til dansk eller engelsk eller af sted til efterskole håndbold og derefter er der næsten hele tiden sjov jeg ikke vil gå glip af. Mine venner fremviser fotos, mine venner og jeg holder fødselsdag for én som vi bor på gang med, vi konkurrerer i Bezzerwizzer, inviterer på masser af film, øver lanche – eller også har en af de andre stiftet en leg. Så nu hvor at jeg begyndte her på håndbold efterskole befinder jeg mig kun på værelset når vi har stilletime eller når der er Barometret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.