Efter vores flytning skal min husbond starte som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse hvor de lige passer

Snart bliver det aktuelt, at manden går efter et fuldtidsarbejde som elektriker værløse eller elektriker Hellerup. Og her er forklaringen.

Hvis der er noget, jeg er i underskud af i disse tider, så er det at rykke teltpælene op. En smule forandringer i boligforholdene er netop hvad jeg står og mangler. På den baggrund valgte manden og mig, at vi har i sinde at flytte.

Vi er i onsdags startet på at finde frem til mulige og umulige hjem, men vi har absolut ik afgjort noget overhovedet. & jeg vil rigtig gerne fastlægge, at jeg når alt kommer til alt ej ligger inde med specielt mange ”make it or break it” krav i forhold til landsdel. Bare det er i Kbh. Jeg interesserer mig mere for, at hjemmet i sig selv fremstår skønt.

Vi har bestemt os for 2 mulige steder; Hellerup eller Værløse.. Men er der stillinger som elektriker Hellerup/elektriker Værløse? Min bedre halvdel er som I nok ved elektriker, så det er vigigt, hvorvidt manden skal være elektriker Værlæse eller elektriker Hellerup. Manden og jeg skal bestemt ik movere til et område, hvor ægtefællen står uden job som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup.

Som I måske ved er jeg hjemmegående med børnene, som du nemt har mulighed for at være, no matter hvor vi har til huse! Af den årsag er vores første prioritet at afgøre, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er dét, som vi stiler stærkt henimod…! Jeg er hjemmegående med børnene, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi bosætter os!

Der hersker ingen tvivl om, at min husbond kan lide sit arbejde som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse

Det bliver en barnedrøm, som er blevet virkeliggjort, hvis han kan få arbejde som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Derfor fortjener han virkelig at opstøve nyt job, der tilfredsstiller ham, ligegyldig, hvad det så ender med; omarbejde er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse eller begge dele.

Vi har sammen efterforsket jobperspektiverne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse..

Men jobtilbuddene som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse hænger jo sørme ikke på træerne må vi nok huske.

Så problemfeltet lyder begribeligvis også, hvor meget vi egentlig alene selv er i stand til at beslutte hvor vi bor. Vi følger trop, såfremt det forløber sig sådan, at min mand scorer sig et arbejde før end et arbejde som elektriker Værløse

Det eneste vi vil have opfyldt, er et skønt hjem, hvor hele familien kan lide at opholde sig. Og så selvfølgelig dét just nævnte job som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup! Så kontakt os gerne, hvis I hører om et arbejde, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.