Dyr motorcykelforsikring eller tværtimod en billig motorcykel forsikring?

Sidste forår da fodboldholdet gik hurtigt fra tivoli, kom vi forbi en åben forretning, hvor der stod: motorcykel forsikring. Allerførst kom langt størstedelen til at tænke på, om ikke den almene stavning er: motorcykelforsikring! Efterfølgende tænkte adskillige over, af hvilken grund, at dét er altafgørende at underskrive en motorcykelforsikring. Mange tror, at der er en fantastisk fare forenet med at fare rundt på motorcykel, & derfor er det essentielt at besidde en motorcykel forsikring!

Sandheden er, at forsikringer er en stor post på budgettet. Og man overvejer af den grund jævnligt, om det kan betale sig. Men jeg vil mene, at en motorcykelforsikring er afgørende. De beskrevne satser, vi lagde mærke til var et tegn på en virkelig billig mc forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel – , så der er virkelig ingen forladelse for ej at investere i en motorcykel forsikring. Det var en overdrevent billig motorcykel forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen – , hvilket resulterer i, at alle mennesker har penge nok.

Det lille forsikringsselskab førte også kampagne for en specifik form for motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson. Dén type, lige knap så billig motorcykel forsikring er stilet mod, selvfølgelig, eksklusivt til mænd med en mc af dét mærke. Forsikring Harley Davidson er en hel del kostbart, men det er ingen historie. Der er en et forsvar for, at virksomhederne ikke kan lave en billig mc forsikring til HD motorcykler. Det forudsætter jo en særlig forsikring Harley Davidson, & de er dyrere, hvilket skyldes, at MC’en også er dyrere. Derfor: når man ikke ønsker at dække den sats, må man købe en en helt anden mc, hvor man kan få en billig mc forsikring. Som allerede sagt, er det altafgørende at spendere moneter på en forsikring, da forsikringer skam ik kun tegnes for sig selv, men samtidig for dem du evt. skader. Ergo: min opfordring lyder: tegn en billig motorcykel forsikring nu.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.