Du bruger sikkert kantlister, gummistropper, svampegummi, gummiplader og gummimåtter uden at vide det

De fleste danskere grubler sikkert overhovedet ik videre over det, at noget så umiddelbart ligegyldigt som gummi influrerer i virkeligheden chokerende meget i dagligdagen i den moderne tilværelse. Folk gør ganske enkelt brug af utallige hverdagsting, lavet af gummi – deriblandt feks kantlister [www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister], gummistropper, gummiplader [www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser], svampegummi [www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter] og ikke mindst gummimåtter – hver eneste dag. Objekter som f. eksempel svampegummi, en gasfjeder eller gummiplader er måske noget, som færre anvender, men som ikke desto mindre er af betydelig betydning for vores hverdag.

Gummi er netop derfor et rigtig brugbart & ganske enkelt livsnødvendigt stof. Hvilket stof kunne industrien alternativt fremstille kantlister af? & hvorledes skulle man vælge at manifakturere gummimåtter, gummiplader for ikke at tale om gummistropper, hvis ik gummien var en mulighed for os…?

Hvis du en anden gang støder på hvad enten gummiplader el. svampegummi, kan du måske skænke det en tanke, at et utroligt betydeligt udpluk af genstandene, som vi mennesker benytter på daglig basis, faktisk er produceret af hårdt eller blødt gummi, selvom det nu ej er mange, som bemærker at det er sådan. Det kan du faktisk være opmærksom på fra i dag.

1 af gummiens største +’er er ligeledes den betragtelige funktionalitet. Gummi kan jo både være ufleksibelt & blødt og kan derfor benyttes til talrige uensartede ting. Gasfjeder er eksempelvis bøjelige, hvorfor de må produceres af gummi, der er bøjeligt. Kantlister og gummiplader er til gengæld lavet af ufleksibelt gummi, der ej i lige så høj grad kan bøjes og strækkes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.