Drag typisk til Efterskolernes Dag inden at man vælger efterskole

Jeg anbefaler at udvælge den rette efterskole inden du ansøger skolen. Jeg havde været en del forvirret vedrørende, hvaffor en efterskole jeg ville vælge. Dér var Efterskolernes Dag (http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag) en frelse. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor skolerne har åbent, så du og dine forældre kan få en oplevelse af efterskolen. Du får travlt, men det er altså skønt at komme ud og opleve de efterskoler du har kig på og smage på stemningen og tonen.

Det var heldigt at min mor og mig tog omkring til Efterskolernes Dag forinden jeg tog beslutning om min skole. Jeg var meget mere overbevist over, hvaffor en efterskole jeg ville gå på, da jeg havde været på Efterskolernes Dag. Den efterskole som jeg regnede med at jeg ville gå efter, valgte jeg faktisk fra, for ved Efterskolernes Dag var jeg langt mere interesseret i en alternativ skole. Jeg syntes, hvordan lærere og elever dér lignede mig, det var tydeligt.

Efterskolernes Dag er lidt anspændt. I min familie har vi ik bil, men vi fik morbrors gamle VOlvo, så jeg havde mulighed for at kunne nå ud til de efterskoler jeg havde kig på. Da vi havde set skole nr 2 på Efterskolernes Dag forstod jeg på kort tid, at den denne efterskole ville jeg tage.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.