Disse markiser er skyld i, at jeg fremover får mulighed for at blive udhvilet

Jeg har hele mit liv haft et arbejde, som har krævet, at jeg har mødt om formiddagen dog til gengæld knoklet størstedelen af natten. Ofte havde jeg endda aftenvagt, så jeg først kom hjem langt hen ad morgenen. Derfor bliver det utrolig vigtigt, at jeg er i stand til at sove dybt, på trods af at solen er stået op. Ulykkeligvis havde jeg begyndelsesvis ret svært ved at sove, hvis bare der var det mindste dagslys, og jeg vågnede ofte ved solopgang, også selvom jeg stort set lige var gået i seng. At jeg følte mig søvning konstant samt at jeg virkede irriteret & egentlig ej udførte mine opgaver specielt acceptabelt, resulterede denne urolige søvn i.

Den løsning, jeg endelig opdagede, er faktisk så simpel, at det virker ret udsædvanligt at jeg ej kom frem til det tidligere: mørklægning. Jeg købte nogle ordentlige markiser til mørklægning, der var i stand til at udeslutte alt sollys fra min stue, tilmed hvis solen lyser direkte på ruden. Så her ej kommer for meget afstand imellem din mørklægning samt vindueskarmen, hvor meget sollys er i stand til at komme indenfor, virker det med sikkerhed væsentligt at opsætte sådan nogle rullegardiner fuldstændig ordentligt. I alle mulige nuancer & tilmed med mekanik og timer, kan man få markiser. På den måde kan du faktisk både opnå en fredelig nattesøvn samt et smukkere rum, i det tilfælde at du vælger markiser, som du er hundrede% glad for.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.