Det vil være besværligt at holde styr på de adskillige nye Kanger Mods modeller – vi hjælper med glæde

Jeg vil i sandhed fortælle, at jeg aldrig har tænkt mig at benytte gammeldags smøger igen, da jeg har dampet el-cigs i 3 år nu. Med ecigaretter får jeg alligevel vanen af at ryge en smøg: & jeg er endda i stand til at bruge den indenfor på jobbet samt til frokostmøder, medens jeg undgår at være til gene for andre folk. Jeg længes med garanti ej efter at stinke af cigaretrøg hele tiden, eller at se mine tænder blive mere samt mere misfarvede som tiden går. Fordi evæske findes indeholdende varierende styrker af nikotin, kan jeg let vænne mig af med det som tiden går, men jeg føler mig endnu afhængig af nikotin.

Jeg har valgt at anvende en kvalitetsrig Kanger MODS , www.esug.dk/kanger/mods, i min el-cigaret, som understreger smagen af min evæske plus skaber præcis den mængde damp, jeg kan lide. Jeg har også fået en clearomizer bundbrænder , www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere–bund-brander, , der sørger for, at her til enhver tid vil være væske rundt om glødetråden: på den måde slipper jeg for den horrible, forkullede aroma. Jeg har omsider bestemt mig for at bruge Kanger MODS efter at have forsøgt med mange forskellige brands. Du kan bygge din ecigaret af en del forskellige parter så som clearomizer bundbrænder samt Kanger MODS, til du opnår nøjagtig den damp-oplevelse, som du altid har villet have, for det bliver uden tvivl op til individuel holdning – det er jo præcis det, som bliver det gode ved el-cigs.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.