Der sælges en del varierende former for trampolin, både kulør samt diameter: men af størst betydning er nok en sikkerhedsforanstaltning

For at gøre min datter glad gør jeg næsten alting! Den anden dag anskaffede jeg en havetrampolin som gave til min datter, grundet at hun havde fødselsdag. At anskaffe trampoliner, som ej er indehaver af net, til især små børn, synes jeg er ubetænksomt. Jeg har anskaffet den til hende, af den grund at hun går til springgymnastik, og hun har i lang tid godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, & har plaget mig i så lang tid.

Der var trampoliner i mange varierende størrelser, men jeg købte den største trampolin - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx – , de havde, så min datter har plads til at øve spring på den. Min datter er særdeles glad for at have fået en trampolin, og dermed hopper hun samt øver sine spring til gymnastik på trampolinen alle dage. Sådan en trampolin, som den jeg købte, koster yderst meget, men jeg har sparet sammen til min datters gave i noget tid, og på grund af det havde jeg heldigvis råd til den. Dog kostede det mere at få en havetrampolin med sikkerhedsnet rundt om, men hellere det, end at hun vil falde ned og slå sig. Jeg kan godt foreslå en havetrampolin til andre forældre, hvis børn ønsker sig en havetrampolin i fødselsdagsgave, for jeg mener helt bestemt, at trampolinen har været alle pengene værd. En masse venner har hun også haft på besøg, som har prøvet at hoppe på den, samt de har det utrolig sjovt, når de hopper sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.