Der findes flere fordele med hensyn til led belysning: prøv selv

Mine ejere og jeg havde valgt at tænke ud af boksen og få bygget nogle flotte omgivelser med nytænkende vandkunst - rypool.dk/Fontaener_og_vandkunst_i_hoej_kvalitet_til_ethvert_behov.htm – både inde og uden for, da vores firma for kort tid siden rykkede teltpælene op og fik bygget et andet hovedkontor for den danske gren af koncernen. Valgmulighederne var ikke desto mindre utallige. Det var som følge deraf essentielt for mine bestyrelsesmedlemmer og jeg at indgå en aftale med et vandteknisk firma, som ikke blot kunne bygge et springvand. Det var også vigtigt for mit firma, at de producerede spejlbassiner, der imponerede.

Nu hvor jeg har set resultatet kan jeg indrømme, at det er helt og aldeles blændende. Vores domicil er nu blevet velsignet med et æstetisk spejlbassin - rypool.dk/Faa_et_springvand_og_spejlbassin_i_innovativt_design.htm – i vores vestibule, som er et resultat af kvalificeret rådgivning om designet samt en projektstyring, som blev ført ud i livet som planlagt. Endvidere er det etableret som en trappe, så spejlbassinet går hele vejen op igennem domicilet til øverste etage. Vores hovedsæde er kort sagt blevet velsignet med et mesterværk af et spejlbassin, som der utvivlsomt vil få masser af roser fra vores besøgende.

Der er tillige kommet innovativ vandkunst så hatten passer ved hovedindgangen. Det drejer sig om et af de der interaktive springvand, hvor vandsøjlerne tager udgangspunkt i folks bevægelser i området. Som et ekstra plus er der i springvandets midte opsat en fontæne i et individuelt design, som matcher hovedkontorets arkitektoniske linjer helt perfekt. Derfor kan vi som virksomhed på det grundlag klart lægge et godt ord ind for vores leverandør, i det tilfælde du også overvejer at anskaffe vandkunst som vækker begejstring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.