Den rigtige vejafmærkning bliver et krav til alle industriområder

Således at jeg ad denne vej ville skabe plads til vogne og andre havemaskiner, flyttede for adskillige måneder siden min virksomhed over i andre bygninger. Det virkede naturligvis som et betydeligt skridt for min virksomhed, men her var desværre et par sager, som skulle klares, før stedet var fuldstændig parat til disse havemaskiner. Det forekom fuldstændig utænkeligt for kunder at få øje på min virksomhed, fordi her i begyndelsen overhovedet ikke nogen vejskilte [http://www.vejskilt.dk/vi-tilbyder/faerdselstavler.html] eller advarselsskilte fandtes. Sekundært var her ingen vejafmærkning [http://www.vejskilt.dk/vi-tilbyder.html], hvilket sagtens ville gøre det en anelse svært at finde rundt på pladsen anvendende tunge køretøjer, særligt af den årsag at det forekom som et ukendt område for de fleste af de arbejdere. Vi havde pga. dette anvendelse for faglig ekspertise for at løse samtlige af mine komplikationer.

Et firma, som til alt held var i stand til at ordne alt, hvad vores virksomhed ville få brug for, fik jeg kontakt til. Vha. disse fagfolk designede vi flotte & informative vejskilte, både til logo samt vejvisning. Så det i dag bliver helt ugørligt at køre forkert, ordnede de derudover slidstærk vejafmærkning indeholdende synlige striber. Til sidst ønskede jeg mig vejmarkering til parkeringsbåse i hallen, for at garantere, at her på ethvert tidspunkt ville blive en plads til alle køretøjerne. Anvendende vejskilte samt vejafmærkning har min virksomhed alle forudsætninger for en problemfri plus sikker arbejdsdag, det bør man uden tøven sige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.