Den optimale hjælp til en markise samt parasoller

At de sjællandske sommerdage ender med flere uger med skyfri himmel & hedebølge, bliver desværre ej særlig hyppigt. Flot overskyet himmel & nedbør, samtidig med at varmen sjældent overstiger omkring 20 grader Celcius, får vi i stedet. Når man besidder en pæn terrasse, som man næppe får mulighed for at benytte, virker det naturligvis bedrøveligt. At du således kan være komplet klar til stunderne, hvor solen alligevel dukker frem fra en blå himmelvælving, synes af den årsag ekstra betydningsfuldt. At din veranda bliver til en ørken og at huset er lige så varmt som en svedehytte, nytter altså ikke noget så. Heldigt nok vil markiser ordne samtlige af disse komplikationer.

Så du kan holde terrassen fri for direkte solskin, gives du udvendig solafskærmning brugende markiser med motor. Markiser er nemme at rulle ud, netop når du skal bruge solafskærmning, plus de resterende dage er dine markiser ordentligt gemt væk i deres holder, således at de aldrig skal rengøres. Sammenlignet med en parasol holder en markise til voldsomt stormvejr, markiser er enkle at rulle ud og de optager ikke en masse plads på terrassen.

Hvis du oplever problemer ved at solen kommer ind ad dine vinduer hele sommeren, så temperaturen i dit kontor når unaturlige grader, vil parasoller være den fuldstændig perfekte mulighed. I tillæg til at sollyset har mulighed for at oplyse stuen uden besvær, bliver solgardiner praktiske at anvende & giver en komfortabel solafskærmning. Der findes egentlig ikke noget mere skrækkeligt end når gardinerne er så uigennemsigtige, at du skal beslutte sig imellem en oplyst stue hvor der føles varmere end en ovn eller en dejlig nedkølet dagligstue, hvor der er så lidt dagslys, at du bliver nødsaget til at have lyset tændt. Et fint valg er plissegardiner så, & de bliver både praktiske plus smukke. Brugende udvendig solafskærmning på verandaen plus rullegardiner indenfor kan du blive hundrede procent beredt til at nyde soltimerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.