De små pus drømmer om, at vi alle rejser til USA…

Jeg har altid elsket at udforske verden. Derfor kan jeg bestemt støtte det fortrinlige ordheld: at rejse er at leve… Jeg rejser ofte væk i lang tid, i de tilfælde, at jeg tager afsted på en af de der langtidsrejser » http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/,… Jeg sammensætter evig og altid mine ferierejser » http://www.samson-travel.dk/forside/, sådan, at jeg oplever så meget som muligt. Hvilket afstedkommer, at skemaet hyppigt er pakket med oplevelser, af den grund, at jeg tænker at nå at se så mange nye ting, som muligt. Når min mor & jeg rejser fra Aalborg & rejser til USA » http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa/, for eks., kan jeg ane allerede fra morgenstunden, at jeg ser frem til nye eventyr! & hele indledningen med at arrangere & bruge penge på de forstående langtidsrejser er helt sikkert en rar følelse. Jeg sørger derfor altid for at færdigforhandle hele familiens ferierejser i fornuftig tid, idet så besidder jeg flere måneder, hvor jeg får mulighed for at glæde mig til alle de nye strabadser, som jeg kommer til at konfronteres med…

I løbet af mit liv har jeg udforsket utallige nationer. Mit mål er at nå at opleve så mange lande som det er muligt. Og jeg forestiller mig at vedblive med at tage på ferierejser, lige indtil jeg ikke længere er er klar i hovedet! Det er bekvemt, de gange min familie rejser fra Aalborg og rejser til USA for eks., hvilket skyldes, at lufthavnen er lokaliseret tæt på mig. Så har jeg for vane at tage af sted i ordentlig tid, inden mit fly afgår, for der findes ikke noget mere irriterende end at skulle løbe for at nå flyet. De gange man for eksempel rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg vidende om, at de rejsende er nødsaget til at være til stede mindst et par timer før. Jeg har prøvet mange langtidsrejser, at jeg har kendskab til procedurerne omstændeligt. Jeg er så kløgtig til at rejse, hvilket skyldes, at jeg har oplevet adskillige ferierejser, derfor er jeg altid vidende om, hvad som venter mig i en lufthavn. Mit nye eventyr lægger forude, når børnene og jeg atter engang rejser til USA. Denne gang er det sammen med hele familien, vi rejser fra Aalborg lufthavn i vinterferien!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.