Da mit selskab kom i vanskeligheder med manglende arbejdskraft, prøvede firmaet straks et konsulenthus

På trods af, at jeg har ejet et selskab i mange måneder, samt af den årsag er ret kompetent plus succesrig, fik jeg for nylig erfaret, at det faktisk kan lade sig gøre at få anden viden alligevel. At have de dygtigste folk i landet, plus personligt møde en bestemt person før her blev taget et valg, har jeg altid været enormt streng med. At have et godt forhold til alle mine ansatte samt kende til alles fornavne, lige meget hvor succesrig min afdeling vokser sig, har jeg altid ønsket. At der bør forekomme alternative løsninger, som virker mere fornuftige i dagens økonomi, i hvilken det er svært at beskæftige alle ansatte, har jeg alligevel nys lært.

Jeg kunne ej hyre IT konsulenter fast, så jeg prøvede derfor at ansætte en scrum master » http://www.prodata.dk/it-konsulenter/scrum-master/, fra et andet firma. Således kan man arbejde med erfarne & gode IT konsulenter, som blot er på kontoret i de måneder, der er behov for dem. Det bliver kort sagt muligt at benytte præcis den scrum master, som passer til ens behov, så når du i perioder for eksempel skal bruge IT konsulenter, bliver du ej nødt til at ansætte en fast, som du så ikke rigtig har noget arbejde til om nogle måneder. Du får den kompetence, du mangler, præcis på det tidspunkt du skal bruge den, plus du undgår lange ansættelsessamtaler & skal ikke anvende en masse tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.