Burde min ægtemand investere i solenergi til vores gennemdesignede villa?

I første halvdel af næste år får min kæreste og jeg vores nybyggede bolig. Jeg kan overhovedet ikke udtrykke akkurat, hvor meget, jeg glæder mig til dette. At flytte ind i den her bolig er noget, jeg har ventet på så helt enormt længe! I talrige år har vi været krøllet sammen på få kvadratmeter i klodens allermindste taglejlighed med fem småbørn…! Og hvis DU skulle ligge inde med tvivl, er dette ikke vejen frem… Os alle manglede i den grad mere plads, & dét får vi i det nye hus! I sammenhæng med vores nye hus, der etableres fra grunden, er der kolossalt mange ting at overveje…! Vi er enormt meget tvivlende omkring, hvordan vi helst ønsker at opvarme vores bolig! Vi tænker på både solenergi, jordvarme eller at anvende en varmepumpe… Solenergi er jeg virkelig klar på, af den grund, at det er virkelig godt for vores alle sammens miljø. Jordvarme er derimod min kæreste ovenud klar på!! & desværre ved ingen af os nogen som helst ting om, hvilke fordele en varmepumpe besidder…

Det er lige her I super seje læsere derude træder ind i billedet… For jeg kan ikke tænke andet end, at nogen af Jer må ha viden vedr. enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe har af gode kvaliteteter!! De eksperter, som ellers har hjulpet os med at træffe svære bestemmelser, har også været rådvilde omkring, hvorvidt vi burde monetere solenergi, jordvarme eller en varmepumpe…! De mennesker forklarede os nemlig, at de har hver sine ikke-sammenlignelige kvaliteter. Men det ekstremt vage svar hjælper os virkelig bare ik særlig meget… Så nu håber vi, at I kan hjælpe os med nogen mere tydelige svar!! Sig mig, hvad har I fantastisk gode erfaringer med?? – burde vi købe solenergi, jordvarme eller en smart varmepumpe til vores kommende hjem? Bare fyr løs.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.