Brugende tidsregistrering samt stempelur er samtlige af dine ansatte travle plus produktionen går ned

Det bliver snart hver dag, at jeg kan læse i pressen, at mange ansatte føler en indre stress på grund af, at de høje krav til den individuelle projektansatte har ændret sig betydeligt. I en virksomhed, hvor medarbejderne til daglige såkaldte udviklende personalesamtaler blev vist resultatet af den tidsregistrering, timeregistrering {danmade.dk}, og fraværsregistrering {danmade.dk/produkter/fravaersregistrering}, der var blevet opfanget omk. vores indsats, har jeg selv arbejdet… Majoriteten følte det som værende decideret overvågning, samt det virkede ikke rart… At iveren er kørt fuldstændig af sporet, er soleklart for mig! Så min opfordring til alle chefer lyder; hold fokus på tilfredse arbejdre, frem for effektivitet.

Jeg beder hver dag til, at vi som mennesker kan se frem til bedre tider..! Adskillige umiddelbart tænker, at det er rigtig skønt, at der lige for øjeblikket er fantastisk meget spot på trivsel og mistrivsel på mange arbejdspladser. Det tror jeg når alt kommer til alt vil optimere overskuddet… For glade medarbejdere er lig med effektive medarbejdere!

Men samtidig med denne fokusering, ses ligeledes en fokusering på effektivitet. Med det formål at håndhæve denne ekstreme effektivisering har man på næsten alle arbejdspladser forsøgt sig med tidsregistrering, timeregistrering, fraværsregistrering, & et stempelur for at kunne formå at overvåge om medarbejderne lever op til alle de stillede krav… Den afskyelige stress er en af vort samfunds største sygdomme, og jeg er overbevist om, at stress-relaterede sygdomme kan spores én til én tidsregistrering, timeregistrering, fraværsregistrering, samt et såkaldt stempelur… Ydermere er her ligeledes den alarmerende lyd fra et forældet stempelur, som ihvertifald heller ik bidrager til et herligt arbejdsmiljø.

Mange har den mening, at den allestedsnærværende effektivisering er dårlig for mennesket! Ligegyldigt hvor man iagttager folk, er det blevet dagligdag, at medarbejdere skal arbejde kolossalt meget hurtigere… I den kontinuerlige kontrollering foretaget af al den tidsregistrering, timeregistrering og fraværsregistrering ses det meget tydeligt. De offentligt ansatte nå samme arbejdsopgaver, dog på mindre tid! Det kan bestemt ikke passe, at hele befolkningsgrupper skal gå nedenom og hjem med stress.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.