Brug plastpaller indendørs og træ europaller og pallerammer til terassen

Jeg har også afprøvet at bruge pallerammer og europaller til at skabe et højbed, en seng eller en udendørs siddeplads. Den slags pallerammer og europaller er billige til at udrette et tv-møbel, småborde og sofaer.

I høj grad må jeg anbefale dig at benytte grøntsagsbede. Europaller og palleramme kan have sundhedsskadelig kemi, og deraf er de øko jordbær, krydderurter og grøntsager nu ik så økologiske igen. Surt show.

Pallerammer og europaller af træ er absolut de mest charmerende. Men du skal dog være agtsom over, at europaller i træ gerne er behandlet med kemi. Brug derimod plastpaller , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, og slippe for, at dine pallerammer og europaller afgiver skadelige stoffer indendøre.

Forsøg endelig at lege med plastpaller, pallerammer og europaller. Men overvej, ikk at vælge imprægnerede typer, hvis du planlægger at bruge møblerne som opbevaring af grøntsager eller tage møbler af europaller indendørs. Plastpaller er optimale til dette. Er man ikke til plastpaller, så kan man gå efter EUR europaller og pallerammer, for de skulle ikke være behandlede. Så det er også en mulighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.