Børnetøj ka’ jeg bedst lide at vælge online

Økologisk børnetøj (http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html) er pt noget af det eneste, som jeg har i hovedet! Undertegnede er klar til at føde.

Ikke kun jeg, men min mand er selvfølgelig også meget opstemt. Vi havde forsøgt at blive gravide i fire måneder, og så en dag skete det pludselig. Forleden dag blev jeg scannet, og vi skal have en pige. Det var egentlig også mit gæt. I overmorgen tager vi hen for at se på børnetøj og mange andre ting til den lille nye datter, så vi er parate, til den dag hun bliver født. Trolden skal bare påklædes masser af børnetøj, der er yndigt.

Min mening er, at alt børnetøj er kært! Jeg er faktisk bange for, jeg kommer til at bruge for mange penge på tøjet. Det ville min mand vist blive ganske utilfreds over, for vi har kun opsparet et præcist beløb til køb af babyting. Til trods for det, mener jeg, at han selv køber alt for mange skjorter, som ikke er nødvendigt, da de alle sammen jo ligner hinanden. Børnetøj er en hel del mere vigtige end hans skjorter er, for barnet kommer jo hurtigt til at vokse ud af de mindste sparkedragter og har brug for mange flere.

Denne situation har du sikkert også prøvet: I tirsdags kom min faster forbi for at forære mig en hel del af min søsters og mit ældgamle børnetøj, men det vil jeg bestemt ikke have, at min prinsesse skal bruge. Hun skal have nyt børnetøj, og jeg glæder mig til at købe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han gider faktisk ikke med ud at shoppe, så derfor har jeg sat ham til at tage ud at købe en masse andet end børnetøj som for eksempel sutter, bleer og en vugge. Ting, man SKAL eje – Andenpladsen tilfalder så endeligt børnetøjet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.