Bør min mand og jeg beslutte os for gulv med tæpper?

En stor renoveringsopgave derhjemme har min kæreste og jeg gang i, af den grund at stuen & soveværelset nemlig skal fornyes. Eksempelvis skal vi anskaffe nogle spritnye gardiner, grundet at vores nuværende liftgardiner [http://www.jemtex.dk/liftgardiner] er rigtig grimme. Vi er dog stødt ind i et problem. Vi kan ikke finde ud af, hvorvidt vi vil erhverve gulv foruden tæpper - http://www.jemtex.dk/taepper.html, el. væg til væg tæpper - http://www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, . Formentlig kommer de helt nye liftgardiner til at være i nogle lyse farver, således at det ikke vil blive sort, på trods af at vi har gardinerne rullet ned. Splinternye liftgardiner kan jeg ikke vente med at købe. Gulv og tæpper vil jeg gerne have, fordi jeg mener, at det er pænest, dog kunne min fyr godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, fordi de får værelset til at se hyggeligt ud. Derudover siger han, at vores børn ikke ligeså nemt kommer til skade, når de fjoller rundt indenfor med væg til væg tæpper, som han foreslår. Jeg synes dog stadig, at vi bør anskaffe gulv foruden tæpper, af den grund at det jo slet ikke er meningen, at vores unger skal lege så vildt. Det er da altid noget, at mig og min kæreste er kommet til enighed om liftgardinerne. Jeg håber, at vi ligeledes snarligt bliver enige om problemet med hensyn til tæppet. Vi har jo også talrige andre ting at nå end tæpper.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.