Book underholdning ved et bookingbureau – nogle håber på book standup øvrige udbryder book livemusik

Et par uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for den kommende fælles fest på mit job. Efter udvalgets 1. stævne fik jeg ansvarlighed omkring at ringe til et bookingbureau (http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/) som vil finde et indslag, som at der ska’ forlyste os medarbejdere i løbet af aftenen. Vi spiller boldspil hen over dagen, men senere på aftenen står den på ”book underholdning (http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/)” af at noget sjov fra et bookingbureau. Den afgørelse er ikke ligetil.

Jeg er lykkeligvis i den fordelagtige situation, at der ik er nogen, der ik vurderer at der er sjov og spas uanset book underholdning. Måske kommer det an på, hvilke acts det her bookingbureau fortæller som at der er mulig for booking. Og selvfølgelig tillige hvad book underholdning af standup vs. livemusik kræver i betaling.

Jeg lytter til andre personer i festudvalget, når det handler om book underholdning. Nogle vælger book standup og andre hælder til book livemusik (http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/). Jeg bad de andre i udvalget afstemme omkring book livemusik eller book standup og ved I hvad. Vi er 9 i alt i festgruppen og minsandten om ikke der er ens stemmetal på book livemusik og book standup. Som følge af det må jeg på egen hånd beslutte mens jeg ringer til det bookingbureau, jeg gerne vil samarbejde med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.