Besøg hos rekrutteringsbureau københavn – med god enneagram test plus karriererådgivning

Jeg tror, at de tro følgere på nuværende tidspunkt ved, at arbejdssøgende mig har skabt plads i et rekrutteringsbureau (http://bloom.dk/) københavn. Det bli’r spændende at se, hvilke ting rådgivning & tests ka’ tilbyde mig i min jobsøgning, men firmaet tilbyder såvel karriererådgivning (http://bloom.dk/for-kandidater/karriereraadgivning/), perspektivet i at blive rekrutteret til en fastansættelse + en såkaldt enneagram test. Utålmodige mig har ofte gået og overvejet at søge på ”rekrutteringsbureau københavn”, men samtidig rekommanderede min søde veninde det her sted. Grethe var ganske begejstret for stedets karriererådgivning. Hun prøvede også stedets enneagram test. Enneagram test er et styks undersøgelse af, hvilken type psykologisk personlighedstype den testede er. Min veninde viste sig at være hjælperen, som er virkelig empatisk & behagelig at være sammen med.

I forgårs var jeg til møde med et styks rekrutteringsbureau københavn og gik samtidig igennem firmaets emnneagram test ifm undertegnedes karriererådgivning hos dem. Jeg selv blev udretteren, som er en type som identificerer sig med arbejdet og har problemer med ik at lave noget ikke husker sine grænser og hader ikke rigtig at lave noget. Det stemmer fuldstændigt. Det er derfor jeg har gået til det anbefalede rekrutteringsbureau københavn og firmaets karriererådgivning. At hænge ud herhjemme og sende ansøgninger og ikke foretage mig nogenting, kan jeg helt enkelt ikk fordrage. Derfor håber jeg at der hurtigt er bid som følge af bureauets enneagram test + karriererådgivning, og at der kommer et par opgaver. Alternativt så ender jeg med at renovere hele hytten i ren frustration og kedsomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.