Beskrive dyser, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyseberegner

Jeg har efter flere måneder fået mig en fast stilling på fuldtid. Min nye arbejdsplads videreleverer fladstråledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse – , dyseberegner - mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator – , dyser og fuldkegledyse {mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse} til produktionsvirksomheder, bilvaske og industri der skal bruge filtervask, støvbekæmpelse eller kassevask. Mit kompetenceområde er de dyser ikk ligefrem – jeg har faktisk skrevet kandidatopgave omkring videndeling på arbejdspladser, da jeg tog en kommunikationsuddannelse på Roskilde Universitet. Men altså et job er et job, de ansatte virker skønne og desuden får heldige mig lov at jobbe med hjemmeside, nyhedsbreve, direct mails plus tekst omkring dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse, hvilket undertegnede hurtigt gør mig mere og mere klog på.

At jeg skulle forfatte om fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse, troede jeg ikk’ i månederne efter at jeg fik overstået min uddannelse. Men at arbejde ved en af landets bedste producenter af fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse samt at være bevidst om, at kunderne får et par meget solide, gode dyser, gør mig stolt. den virksomhed er i orden, så med mig som ansat må deres dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse sælges.

Her efter 8-9 dage kender undertegnede, hvordan fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse kan anvendes når det kommer til vask af transportbånd, gasvaskning, bilvask og skylning af diverse emner. Undertegnede lærer mere og mere fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse fra dag til dag ligesom jeg hygger mig iblandt mine kolleger og at virksomheden har flextid. Så kommunikation vedrørende fladstråledyse, fuldkegledyse, dyser og dyseberegner kan tænkes at blive mit nye ønskejob.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.