Benyttende et plastik juletræ samt stearinlys kan dit hus være et eventyr i julemånederne

Der kommer med sikkerhed en hel del sager, du skal ordne, da højtiden er på vej. Når det skal være dig, som skal holde din families jul dette år, tænker du eventuelt at gøre højtiden fuldstændig eventyrlig. I tillæg til den saftige andesteg, dejlige rodfrugter & en sød dessert, skal der tilmed være styr på stearinlys.

De bør rammes af lugten af lækker julemiddag & træffes af billedet af et forunderligt juleeventyr, på det tidspunkt, at du åbner dørene for gæsterne den 24.. Udenfor bør buskene være hjemsted for søde nissebørn plus rensdyr, imens en lyskæde pynter havens grantræer samt planter. Stearinlys skal skinne i de bredeste vinduer, placeret i fornem brugskunst. Julebordet bliver dækket med juledug plus højtidelige servietter, gerne i følgeskab af stearinlys og julepynt.

Det smukke plastik juletræ forbliver selvfølgelig højdepunktet: et mægtigt juletræ midt i huset, gjort smukt ved hjælp af glimtende julekugler og udsøgt julepynt. Rammen om juleaften skaber et juletræ, selv mht. gaveuddelningen og dansen rundt om træet. En traditionsrig tid med en masse familiehygge, er hele juletræspyntningen med julekugler, der har været hos den samme familie i generationer. I gave vil familien i de fleste tilfælde give hinanden mere julepynt, som på den måde bliver en del af traditionen.

Desværre er det ej alle butikker, som sælger alt til haven. Brugskunst sælges en del steder, dog er hyppigt smagløst & uden personlighed. Mere skal der ikke til: kun en stemningsfuld lyskæde eller søde servietter kan heldigt nok forvandle et fremmed rum til et varmt værelse. Du har mulighed for at gøre din lejlighed til et smagfuldt og varmt sted, hvis du vælger det perfekte julepynt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>