Benyttende en frankeringsmaskine vil dine ansatte bruge deres arbejdstimer på mere væsentlige arbejdsopgaver

Virksomheden, som jeg begyndte for næsten 6 år siden, har ekstemt hurtigt vokset sig stor. Det resulterer i, at virksomheden nu fremsender virkelig meget mere post end forretningen gjorde i opstartsfasen. Og så er det jo virkelig uklogt at spendere værdifuld tid på at sætte frimærker på breve!

Jeg har i sinde at give en heads-up nu! At man med assistance fra en frankeringsmaskine [http://danastar.dk/] kan spare virkelig meget arbejdstid, har jeg erfaret. At jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til min forretning, fik jeg endelig bestemt.

Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har absolut ej bestemt mig for noget. Men problemet er, hvilken frankeringsmaskine, firmaet skal investere penge i. Umiddelbart ville jeg preferere en dansk distributør, fordi det i så fald ville være meget nemmere at forklare sig, såfremt jeg oplever repareringer. Der kan findes både hjemlige & udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg formår ik at afgøre, hvor det vil være allerbedst at gøre sin forretning. At de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de forhandlere, der er placeret i Danmark, synes jegsamtidig. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet virksomhed, der akkurat lige skaber et bitte overskud.

Men ej desto mindre er sagen den, at mine ansatte og jeg har indset, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være formidabelt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har travlt, især i mit nystartede firma, hvor vi stadig kun er få kollegaer tilknyttet. Så vi er i fællesskab blevet enige om at bruge gysser på en frankeringsmaskine! At jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en god pris, er af den grund essentielt. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet tilmed ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med Jeres hjælp, at kunne opspore en frankeringsmaskine, som opfylder begge af min forretnings behov… Jeg ser frem til, at I, rare følgere, formår at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til min gesjæft. Det var således præcis nu, hvad nogen mennesker absolut ville kalde et virkelig søvndyssende blog indlæg om frankeringsmaskiner!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.