Bebs i maven med ønske om at være fuldt ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Vi er med barn men processen har været ustadig, derfor overvejer jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Efter vi undlod minipillerne varede det over to år hvor vi oplevede barnløshed, og den praktiserende læge var ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund der har praxis i omegnen af, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev gravid og alle tankerne om sædkvalitet og ægløsning forsvandt en spontan abort. Vi prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en periode, præget af fortvivlelse og sørgmodighed som følge af den baby, som vi havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er vi så med barn igen. Lægen vurderer, at der skal holdes ekstra øje med mig, så hun vil henvise mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv søgt lidt i Krak hvor vi igen har lagt mærke til blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme ved en praxis som eksempelvis gynækolog Niels Lund og få flere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, hvilket kan gøre mig tryg under graviditeten, og fagfolk kan gribe ind, såfremt der sker komplikationer endnu en gang. vi er sikre på at sådan en yderligere ro af sig selv kan være gavnligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.