At være indehaver af sin egen bil betyder ikke alene penge til forsikring – der er også reparation af stenslag

De fleste ved godt, at det er dyrt at have egen bil! Der må faktisk ikke kun betales for forbruget af benzin, som jo skal tankes op sommetider – der forekommer jo ligeledes udgiftsposter såsom bl.a. forsikringer og miljøafgift.

Disse udgiftsposter kan man forudse, men der findes endvidere en mængde ”uforudsete omkostninger”, der i en fart kan sprænge en bilejers planlagte budget! Det er jo nemlig ej bagatelagtige summer, der kræves. Til sådanne omkostninger klassificeres anliggender som blandt andet reparation af stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, & reparation af forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, , som normalt fører til udskiftning af bilruder - http://autoruder.dk/udskiftning-af-bilruder/, . Det vil sige, at glasset i forbindelse med reparation af forrude må afryddes fuldkomment & i stedet afløses m. noget dugfriskt.

Udskiftning af bilruder ifm. for eksempel reparation af forrude og reparation af stenslag, udgør en satans udgiftspost, der ikke kan forhindres eller forudses. Tiest er det jo faktisk ikke ejeren af bilens problem, at forruden destrueres af f.eks. et stenslag! Skaden kan nemlig forårsages af f.eks. en lillebitte småsten, som stammer fra forankørende. Lige præcis af denne årsag forsøger mange bilejere altid at unddrage sig at lægge sig bagved en lastbil. De fleste vil jo nemlig allerhelst blive fri for at være nødt til at afholde omkostningerne til en udskiftning af bilruder…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.