Arkitektfirmaet har spekuleret på: hvad koster en tilbygning såfremt du indbefatter alle tænkelige poster…

Vi kan føle, at det er tid til, at min store kærlighed & jeg flytter på landet. I lang tid har kæresten og jeg haft hjemme i en ekstrem lille beboelse inde i Svenborg. Men akkurat nu er tiden inde til, at vi vil have rede i vores eget hus. Den drøm skal forstås i i sammenhæng med den kontekst, at vi regner med, at der ikke går ekstrem lang tid, før vi skal ha nogle små pus! Vi vil meget gerne have et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg synes, at sådanne huse er de smukkeste. Men på samme tid af den grund, at kæresten og jeg ved, at en ombygning - http://www.bimdesign.dk/ombygning – også på ingen tid er dyr. Vi har længe undret os over: hvad koster en tilbygning - http://www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning – egentlig? Men nu har vi efterforsket det, og forstår, at en ombygning hurtigt koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvori vi selv har lov til at fastsætte alle detaljer. Med et arkitekttegnet hus er der chance for at få det hus, som vi har drømt om!

Om ej så forfærdelig længe tager vi hen til arkitekten, der skal opridse et såkaldt arkitekttegnet hus for os. & min udkårne og jeg kommer bærende på selvfølgelig samtlige af vores tanker, & så må fremtiden vise, hvor meget af det, der kan lade sig gøre. Det handler selvfølgelig også om, hvor mange gysser, kæresten og jeg påtænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just sagt, havde vi allerede anerkendt, hvad en ombygning kræver af investeringer, & dét ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har tilmed analyseret: hvad koster en tilbygning når man iberegner samtlige udgifter, der kan opstå. Og det er så godt som akkurat så kostbart, som både en ombygning og et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores målsætning om et arkitekttegnet hus. & vi kan overhovedet ik vente med at flytte ind i vores helt eget hjem. & min bedste ven og jeg er ekstatisk over, at et herligt liv med små rollinger skal igangsættes i et nyt arkitekttegnet hus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.