Af hvilken grund er det sådan, at børn i dag bliver iklædt temmelig værdifuldt tøj fra eksempelvis Wheat…

Aktuel forskning laver undersøgelser af den forkortelse af barneårene, vi alle ved, foregår i disse tider. Det er forårsaget af, bl.a., at børn næsten som nyfødte besidder en lidenskabelighed for tøj. De fleste er ik’ vidende om utallige børn, som ik’ har en passion for børnetøj. I kan adspørge et hvilket som helst afkom, & en opremsning af tøjmærker som f.eks Soft Gallery og Storksak - www.smaahjerter.dk/smarte-pusletasker-fra-storksak_2007.html – vil pile ud af dets gab.

Flere vurderer det farligt at de små pus i så tidlig en livsæra stræber efter så dyre børnetøjsbrands som for eksempel Wheat og Rosemunde - www.smaahjerter.dk/boernetoej/rosemunde_1990.html – . Det forholder sig nemlig sådan, at ej samtlige afkom besidder en mor og far, som har råd til så ikke-billigt designertøj. Dét ka’ således ende med, at de nævnte små pus ka’ blive gjort nar af, når de andre børn bliver klar over dét. I bestemte stater har lederne eksperimenteret med at imødekomme det beskrevne problem gennem at introducere en påbudt ensartet påklædning. Dog har det vist sig ikke at være muligt at overvinde mobningen. Skoler, der har introduceret uniform, siger nemlig, at børnene stadigvæk stræber efter mærkevarer som eksempelvis Atsuyo et Akiko - www.smaahjerter.dk/atsuyo-et-akiko-boernetoej_1612.html – samt The Brand blandt mange andre!

Vi tænker, at vi alle er kommet til verden som lige mennesker, men ikke født bærende på ensartede økonomiske hjælpemidler. Flere betragter dét således umoralsk, at alle afretter børn til at holde af bekostelige mærkevarer så som Wheat og The Brand. Flere mennesker henstiller til, som en anden valgmulighed, at forældre skænker nogen dagligdags holdninger videre til de små pus. Dét kunne for eks. være at forklare dem at skønne på naturen, & lære de små pus fif om demokrati & næstekærlighed. Dét er livsfilosofier, der vil gøre de små pus til rare landsmænd, & det gisner vi er en belevenhed, vi alle har ret til at være tilfredse med!