Adskillige mennesker taler om de smarte frankeringsmaskiner, og nu vil jeg gøre dem kunsten efter.

Min medforfatter og jeg ønsker at give en heads-up inden I bliver skuffede! Der kommer nu, hvad nogle måske ville karakterisere som et rigtig søvndyssende indlæg omkring frankeringsmaskiner [http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/]! Men sagen er altså den, at partnerne og jeg har erkendt, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine er! & partnerne & jeg har nu afgjort, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen. For akkurat 10 måneder siden påbegyndte jeg mit liv som selvstændig, og det har overraskende hurtigt fået ben at gå på. Det har resulteret i, at virksomheden nu sender virkelig meget mere post end vi gjorde i opstarts fasen. Jeg har anerkendt, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare fantastisk meget tid. Virkelig meget tid i mit nystartede firma, hvor vi stadig bare er få ansatte, vil det være en god ide med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen oplever travlhed. & så er det jo rigtig skørt at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er hver og en enige om at købe en frankeringsmaskine!

Vi kan bestemt ik finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det allerbedste valg. Jeg har prøvet at skabe mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har overhovedet ik bestemt mig for noget. Jeg beder til Gud om, at I, fantastiske læsere, formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der allerbedst realiserer mine krav. Der eksisterer både hjemlige & tyske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg har ikke evnerne til at afgøre, hvorhenne det ville være skønnest at placere sine gysser. Lige umiddelbart ville jeg gå til en hjemlig distributør, af den grund, at det så ville være nemmere at tale sammen, såfremt jeg oplever repareringer. Men på samme tid har jeg oplevet, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de hjemlige virksomheder. Og som just formidlet, er jeg selvstændig med en just etableret forretning, der kun lige genererer et overskud. Så derfor er det vigtigt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en lav pris. Men bestemt spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den årsag: byd hjertens gerne ind med gode råd til en ret billig og god frankeringsmaskine.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.